Persberichten
Yvette Bruijns
Persberichten
12/14/2023
0 min
0

Datum bekend Klundert bij Kaarslicht 2024

12/14/2023
0 min
0

Met vereende krachten wordt er gewerkt aan een nieuw hoofdstuk voor het betoverende evenement “Klundert bij Kaarslicht”. Het nieuwe bestuur heeft zich ingezet om op 14 december 2024 weer een mooie en magische avond te bieden aan bezoekers van alle leeftijden.

De voorbereidingen zijn al inmiddels gestart. De traditie van kaarslicht door het hele centrum blijft de basis, waardoor de sfeer van warmte en verbondenheid behouden blijft, terwijl er ook nieuwe elementen worden toegevoegd om de avond te verlevendigen.

Het bestuur heeft een mooi thema bedacht dat als een rode draad door alle activiteiten zal lopen. Zo zal je het thema herkennen bij een activiteit met de Moerdijkse schoolkinderen tot aan de sfeervolle bandjes en koren, die met muziek het terrein opvrolijken. Wat dat thema is, blijft nog even geheim.

De organisatie heeft altijd behoefte aan vrijwilligers die willen bijdragen aan het succes van Klundert bij Kaarslicht. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden door een e-mail te sturen naar: vrijwilligers@klundertbijkaarslicht.nl. Natuurlijk is Klundert bij Kaarslicht ook vertegenwoordigd op Facebook https://www.facebook.com/KlundertbijKaarslicht. Neem gerust eens een kijkje.

Klundert bij Kaarslicht belooft een avond te worden die de gemeenschap samenbrengt in een betoverende sfeer, doordrenkt met de warmte van kaarslicht.

Reacties
Categorieën